Ontdek de regio van Zeijen, Drenthe

Ontdek de natuurrijke regio van Zeijen, gelegen in het kop van Drenthe. iParcs Zeijen bevind zich net buiten het dorp genaamd Zeijen. Deze idyllische plek biedt een perfecte uitvalsbasis. Terwijl u geniet van de rust en sereniteit van uw eigen Ecolodge, nodigen de omliggende gebieden uit tot ontdekking.

Breng een bezoek aan de nabijgelegen stad Assen en dompel uzelf onder in de rijke cultuur en geschiedenis van deze bruisende stad. Of verken de uitgestrekte Drentse natuurgebieden die zich uitstrekken rondom Zeijen, waar u kunt genieten van adembenemende landschappen. Vergeet niet om de vele indrukwekkende hunebedden te bewonderen die verspreid liggen in deze historische regio, elk met hun eigen verhaal en betekenis.

Stap op de fiets en verken de schilderachtige paden en kronkelende wegen van Drenthe, die u langs pittoreske dorpjes, uitgestrekte bossen en kabbelende beekjes voeren. Of geniet van de rust en stilte van de uitgestrekte natuurparken, waar u kunt wandelen, picknicken en simpelweg kunt genieten van de prachtige omgeving.